Marktleider BELGIË

Infrarood verwarmingen

Informatie

Foto met kunst infrarood paneel slaapkamer warmteshop

Informatie infraroodverwarming

Wij geven je een klein inzicht in wat infrarood verwarming voor je kan betekenen. Aarzel niet om informatie infraroodverwarming en een offerte aan te vragen. Een persoonlijk gesprek levert je de meeste informatie op. 

Je krijgt daarbij een goede uitleg hoe een infrarood verwarming precies werkt en waardoor deze manier van verwarmen zo zuinig is. Een huis elektrisch verwarmen is de meest duurzame manier. In combinatie met groene stroom stoot je tevens geen CO2 uit. 

Bovendien is een huis verwarmen met infraroodstraling zuinig in verbruik. Je bespaart direct op de stookkosten en daarnaast geniet je van een onderhoudsvrij leven! 

binnenshuis

Binnenhuis

Jouw huis verwarmen met een energiezuinige infrarood verwarming.

Buitenshuis warmteshop

Buitenhuis

Heerlijke zuiderse warmte met een eigen infrarood terrasverwarming.

bedrijfsverwarming

Bedrijfsverwarming

Infraroodverwarming op kantoor of in de industriële loods. Tot 70% besparing.

terrasverwarming warmteshop

Horeca

Verhoog jouw omzet en winst met infraroodverwarming, dankzij een warm en bomvol terras.

Wacht niet langer met over te stappen op elektrische verwarmen met infrarood. Ook jij kan morgen al genieten van de heerlijke zonnewarmte in huis. Vraag vandaag nog gratis en vrijblijvend jouw offertes aan. 

informatie infrarood paneel

Informatie infrarood verwarming

Geniet van een maximale warmteafgifte met een minimaal energieverbruik. Infrarood verwarming staat voor een aangenaam binnenklimaat met een individuele sturing per kamer of ruimte. Je geniet van een heerlijke warmte en op de plaats waar het nodig is. 

Energie zuinig en bespaar geld

Infrarood verwarming is energie zuinig en warmt de kamer direct op. Wanneer de ruimte is opgewarmd, houden de objecten de warmte lang vast. De stralen weerkaatsen waardoor je van alle kanten de warmte voelt. 

informatie infrarood panelen

Comfortabele infrarood warmte

Het is belangrijk om een infrarood verwarming goed te dimensioneren om van een comfortabele en behaaglijke warmte te genieten. Bij het in werking treden van jouw infrarood panelen geven deze hun thermisch vermogen af aan alle objecten en mensen in de kamer. 

Gezonde warmte voor iedereen

Gezond verwarmen doe je met een infrarood verwarming, zowel voor mens als dier. Je geniet van een helende zonnewarmte wat goed is voor je spieren en gewrichten. Infrarood panelen is voor iedereen gezond.

informatie infrarood verwarming

Gezonde lucht die niet uitdroogt

De lucht zal pas helemaal aan het einde van de cyclus opgewarmd worden. Een kamer die met een infrarood wordt verwarmt voelt heerlijk warm aan. Je kan dit vergelijken met een lentezon welke je een heerlijk warm gevoel geeft, terwijl het buiten slechts 8°C is. 

Voordelig verwarmen met infrarood

Een infraroodverwarming is zeker niet duur in de aanschaf. Voor ieders budget is er een aanbod bij de juiste leverancier. Vergelijk de offertes voor de ideale infrarood verwarming naar jouw budget. Voordelige prijzen infrarood panelen. 

informatie infrarood warmtepaneel

Verwarmen zonder CO2 uitstoot

Het mooiste is natuurlijk dat deze vorm van verwarming zelf geen CO2 uitstoot en dus bijdraagt aan een schoner milieu. Combineer infrarood verwarming met groene stroom. Welke je zelf kan opwekken via zonnepanelen of kies een provider die groene stroom levert. 

Eenvoudig installeren

De installatie van een infrarood systeem is snel en zeer efficiënt. Je hoeft immers geen breekwerkzaamheden te verrichten. In één of twee dagen is een woning volledig voorzien. Stekker in het stopcontact en klaar.

Veilig voor onze meest dierbaren

Om de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen te garanderen moeten we de CO2 uitstoot drastisch verminderen. Fossiele brandstoffen zorgen voor het opwarmen van de aarde met alle gevolgen van dien. Investeer in de toekomst, investeer in onze kinderen.

Investeer daarom in de toekomst voor jou en jouw meest dierbaren. Infrarood verwarming kopen is voordeliger dan je denkt. Vergeleken met een conventionele verwarming bespaar je al vanaf de eerste dag verwarmen. 

Vergeleken met een warmtepomp profiteer je reeds van een enorm voordeel bij de aanschaf van de installatie. Op langere termijn bespaar je nog eens extra geld uit daar een infrarood verwarming geen onderhoud vergt. En een levensduur heeft van 25 tot 30 jaar en hierdoor zeer duurzaam is.